fredag 24 januari 2014

v.5


Den 3 februari har Vialundskolan vinterdag. Vi kommer att åka med bussar till Kvarntorpshögen där vi spenderar dagen tillsammans. Vi kommer att åka buss hem också. Exakta tider kommer.

Eleverna får lunch i form av hamburgare men får naturligtvis också ta med sig fika och mellanmål. Eftersom vi kommer att vara ute är det viktigt att eleverna har på sig ordentligt med kläder så att de inte fryser.

Under dagen får eleverna välja mellan olika aktiviteter såsom:
  • Slalom, snowboard
  • Längdskidor
  • pulka
  • snölekar
  • promenad
Förra året var det flera elever som åkte pulka i slalombacken vilket är totalt livsfarligt! Vi vill inte se det iår igen!

Hoppas på en lika fantastisk dag som förra året!

__________________________________________________________________________________

Fortfarande är det många elever i år 7 som aldrig/sällan gör sina läxor. Jag har också fått information att de inte går på läxhjälpen på torsdagar. Jag försöker tala med eleverna om och påminna dem om att de måste göra sina läxor men det verkar inte som det fungerar ändå. Läxor står på facebook, skolportalen och här på bloggen. Om man inte hittar de där kan man fråga en kompis eller sin lärare såklart. Jag vet inte vad jag kan göra mer för att de ska göra sina läxor, kom gärna med tips!

__________________________________________________________________________________

Läxor v.5

Måndag: Svenska - Claras grupp: Man ska kunna berätta vad Illiaden handlar om i stora drag. Sammanfattning av den finns på skolportalen.

Fredag: INGEN ENGELSKLÄXA!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar