fredag 13 september 2013

v. 38


Torsdag v. 38 kommer eleverna att sluta kl 11.15. Därefter äter de lunch innan de går hem. Bussarna går kl 12. Detta eftersom personalen på skolan ska diskutera den kommande ombyggnaden på skolan.

Fredag v. 38 är alla elever lediga. Studiedag.

På måndagen kommer vi på svenskan att göra ett litet lästest på eleverna för att bedöma deras läsförmåga och vad de behöver utveckla. Därför har de inga veckans ord till måndag.

Eftersom det var många elever 7C som hade glömt sitt lösenord till skoldatorerna och skolportalen har jag bytt lösen för alla. De har fått ett nytt lösenord så när de loggar in byter de till det lösenord de vill ha. De har nu alltså ingen ursäkt för att inte gå in på skolportalen och kolla uppgifter, läxor m.m. :)

Läxor:

Måndag: inga veckans ord. Berättelsen som de har arbetat med under 3 veckor ska helst vara färdig.Om man absolut inte hinner kan man få mer tid på sig.

Ingen engelskläxa eftersom eleverna inte har engelska varken på torsdag eller fredag. Engelskläxa till fredag v. 39 kommer jag att lägga ut här på bloggen, på hemsidan, på skolportalen och på facebook.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar